Tutkitaan kevättä: tutkimusretki (pdf)

Hinta

14,90 

Tämä kevään merkkien tutkimusretki tarjoaa kattavan kokonaisuuden, joka johdattaa lapset kevään merkkien kiehtovaan maailmaan. Mukana tulevat kattavat ohjeet tutkimusretken toteuttamiseen, tai vaihtoehtoisesti ryhmän omien tarpeiden mukaan käytettävät kuvakortit tarjoavat hauskan tavan tutkia luonnon ihmeitä, mikä tekee oppimisesta hauskaa ja mieleenpainuvaa.

Tämän materiaalin avulla lapsille avautuu mahdollisuus kehittää tärkeitä taitoja, kuten havainnointikykyä, ryhmätyöskentelyä ja tutustua luontoon. Materiaali on suunniteltu tukemaan monialaista oppimista, yhdistellen elementtejä ympäristöopista, äidinkielestä ja taiteesta.

Olipa kyseessä sitten pienryhmätyöskentely tai koko ryhmän tutkimusmatka, tämä materiaali tarjoaa joustavat ja käytännölliset työkalut, jotka kannustavat lapsia tutkimaan, kysymään ja ihmettelemään. Koe, kuinka pienet tutkijat ottavat askeleen lähemmäs luonnon ymmärtämistä ja arvostamista – kaikki tämä leikin ja luovuuden kautta!

Saat ladattua tuotteen itsellesi heti ostamisen jälkeen.

Mikäli ostat tuotteen itsellesi, käyttöoikeus on sinulla. (Omassa ryhmässäsi ja kotona). Mikäli tuote ostetaan yritykselle, voidaan tuotetta käyttää yhdessä ryhmässä. Mikäli tuotetta halutaan käyttää yksikön muissa ryhmissä, ostathan tuotetta niin monta kappaletta, kuin ryhmiä on.

Tuotteen jakaminen näiden ehtojen vastaisesti on kielletty.

Tiedosto on ladattavissa 3 kertaa, 7 vuorokautta ostohetkestä, jonka jälkeen lataaminen ei ole mahdollista.

Ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

© Innocas Oy

Innocas