Toukkamatikkaa! (lukualue 1-10) (pdf)

Hinta

9,90 

Innosta pieniä oppijoita numeroiden ja laskemisen maailmaan! Tämä monipuolinen materiaali on suunniteltu erityisesti kasvattajille, jotka etsivät luovia ja käytännönläheisiä keinoja lukualueen 1-10 käsittelyyn. Paketti sisältää värikkäitä tehtäviä, eri ikäisille ja eri tasoilla oleville lapsille, tarjoten jokaiselle jotakin.

Paketti sisältää:

  • Väritä toukka: 1-5 ja 1-10 : Tarjoa lapsille mahdollisuus oppia numeroita värittämisen lomassa.
  • Sormiväritehtävät 1-5 ja 1-10: Kutsu lapset tutkimaan numeroita hauskalla tavalla, mikä rohkaisee luovuuteen värien käytössä ja aistien käyttöön oppimisessa – laskemisen ohella! 🙂
  • Laske ja merkitse 1-5 ja 1-10: Harjoitellaan laskemista ja numeromerkkejä, sekä niiden merkitsemistä.
  • Toukan osat ja numerolaatat omiin harjoituksiin: Tarjoa lapsille mahdollisuus rakentaa oma toukkansa ja harjoitella numeroita luovasti, mikä tukee sekä ryhmätyöskentelyä että itsenäistä oppimista. Käyttämällä toukan osia ja numerolaattoja omiin harjoituksiin, voit luoda uusia ja innostavia tehtäviä, jotka sopivat juuri teidän tarkoitukseenne!

Paketti on suunniteltu tukemaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja tarjoamaan kasvattajille joustavia välineitä opetuksen monipuolistamiseen.

Saat ladattua tuotteen itsellesi heti ostamisen jälkeen.

Mikäli ostat tuotteen itsellesi, käyttöoikeus on sinulla. (Omassa ryhmässäsi ja kotona). Mikäli tuote ostetaan yritykselle, voidaan tuotetta käyttää yhdessä ryhmässä. Mikäli tuotetta halutaan käyttää yksikön muissa ryhmissä, ostathan tuotetta niin monta kappaletta, kuin ryhmiä on.

Tuotteen jakaminen näiden ehtojen vastaisesti on kielletty.

Tiedosto on ladattavissa 3 kertaa, 7 vuorokautta ostohetkestä, jonka jälkeen lataaminen ei ole mahdollista.

Ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

© Innocas Oy

 

Innocas