Toilettisetti

Hinta

14,90 

Suunniteltu erityisesti nuorten tarpeisiin, kulkemaan repussa tai laukussa huomaamattomana kaverina!

Tämä setti sisältää pienikokoisen, juuri kooltaan sopivan toilettilaukun kuukautissiteille tai muille tarvittaville tavaroille, sekä pienen vesipullon, jotta olo voi tuntua mahdollisimman mukavalta ja pirteältä missä tahansa menkkojen aikana.

Kompakti toilettilaukku: Tämä ihastuttava pienikokoinen toilettilaukku on kätevä ja huomaamaton tapa säilyttää kuukautissiteitä, tai muita henkilökohtaisia tarvikkeita turvallisesti ja järjestelmällisesti. Se mahtuu kätevästi laukkuun tai reppuun, joten voit pitää tarpeelliset tavarat helposti saatavilla aina kun niitä tarvitset.

Mikäli haluat valita itse kolmesta kuosista: Tummansininen, valkoinen tai vaaleanpunainen –  kirjoita valintasi tilauksen kommenttikenttään ostoskorin jälkeen. 

Pieni vesipullo: On tärkeää huolehtia nesteytyksestä menkkojen aikana. Siksi tämä setissä mukana tuleva pieni vesipullo on täydellinen kumppani. Se sopii mainiosti käsilaukkuun tai reppuun, joten voit ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin ja pitää huolta itsestäsi juomalla tarpeeksi vettä päivän aikana. (0,5l)

Tämä nuorelle suunnattu – mutta jokaiselle sopiva tarvikesetti tarjoaa käytännöllisen ja huomaamattoman ratkaisun kuukautisten aikana tarvittaville tavaroille. Se antaa mahdollisuuden huolehtia hyvinvoinnistasi koulussa, harrastuksissa tai vaikkapa retkillä ystävien kanssa.

 

Innocas verkkokaupasta löydät koululaiselle kaikki tarvittavat koulutarvikkeet! Meiltä saat kaikki koulutarvikkeet lapselle ja nuorelle samasta osoitteesta – kätevästi, nopeasti ja edullisesti. Kurkkaa verkkokaupasta esimerkiksi: lyijykynät, kuulakärkikynät, kuitukynät, geelikynät, korostuskynät, penaalit, teroittimet, korjausteipit, vihot, sekä monet muut tärkeät koulutarvikkeet koululaiselle!

P.S. Muistithan myös meidän omat Innocas-tuotteet koululaisen maailmanvalloitusmatkan avuksi?