Supergirl -lahjapakkaus

Hinta

24,90 

Supergirl -lahjapakkaus: Täydellinen lahja iloa, ihanuutta ja inspiraatiota

Kaipaatko täydellistä lahjaa, joka sopii kaikenlaisille supersankareille ja superrohkeille? Tämä on juuri sellainen!

Lahjapakkaus sisältää:

-Keinonahkainen meikkipussi:Tässä meikkipussissa on tilaa niin voima-aineillesi kuin meikkisiveltimillesi. Se on täydellinen säilytyspaikka niille salaisille supervoimalle, joita jokainen Supergirl tarvitsee.

-Supergirl -kortti: Tämä kortti ei ole pelkkä kortti, se on viesti täynnä voimaa ja rohkeutta. Anna sen kertoa vastaanottajalle, kuinka erityinen hän on ja että hänellä on sisällään suurta voimaa!

-Tarrasetti: Tarrasetti, jossa on viisi erilaista kiiltäväpintaista tarraa. Tarrat antavat mahdollisuuden koristella päiväkirjaa, tai mitä tahansa, jotta se näyttäisi yhtä rohkealta kuin Supergirl itse!

-Unimaski: Jokainen Supergirl tarvitsee hyvät yöunet ladatakseen supervoimansa. Tämä unimaski auttaa nukkumaan rauhassa ja valmistautumaan uuteen päivään täynnä voimaa ja energiaa.

-Sinä olet ihana -vihko: Tämä vihko on täydellinen paikka kirjoittaa omia ajatuksia, unelmia ja ideoita. Vihossa valkoisia sivuja, A5-kokoinen.

-Lyijytäytekynä: Tämä kätevä lyijytäytekynä on täydellinen apuväline, jolla voi piirtää, kirjoittaa ja suunnitella seikkailuja.

Anna lahjaksi ”Supergirl -lahjapakkaus” ja inspiroi vastaanottajaa olemaan juuri omanlaisensa. Tämä lahjapakkaus on täynnä voimaa, rohkeutta ja iloa, ja se sopii kaikenikäisille, jotka haluavat tuntea itsensä oikeiksi supersankareiksi. <3