Planner -setti, viikkosuunnittelu

Hinta

19,90 

Tämä setti sopii ihan jokaiselle – erityisesti suunnittelusta ja tyylikkyydestä pitävälle ikään katsomatta!

Tämä setti tarjoaa kaiken mitä tarvitset tavoitteiden seuraamiseen, muistilistojen laatimiseen ja päivittäisen elämäsi aikatauluttamiseen. Settiin kuuluu viikkoaukeamallinen päiväkirja – planneri, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja, seurata tapojasi sekä kirjata menosi. Lisäksi mukana on kolme kauniin sävyistä taidetarraa, sekä tyylikäs ruusukultainen kynä koristeella.

Viikkoaukeamallinen päiväkirja: Tämä upeasti muotoiltu, päivämäärätön viikkoaukeamallinen päiväkirja auttaa sinua pitämään elämäsi hallinnassa. Voit suunnitella viikkosi tarkasti, kirjata menosi, tavoitteesi ja tehtävälistasi sekä seurata erilaisia tapoja tai rutiinejasi. Päiväkirja tarjoaa sinulle selkeän näkymän koko viikon ajan, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Tarroilla taiteellisuutta: Nämä kauniit tarrat lisäävät kaunista tunnelmaa planneriisi ja inspiroivat sinua tallentamaan tärkeitä hetkiäsi erityisellä tavalla. Voit koristella päiväkirjasi tai vaikkapa työpisteesi – vain mielikuvitus on rajana!

Tyylikäs ruusukultainen kynä: Tämä tyylikäs ruusukultainen kynä on täydellinen kumppani päiväkirjasi täyttämiseen.  Kynässä on laadukas muste, joka takaa sulavan kirjoitusjäljen ja miellyttävän kirjoituskokemuksen.

Tämä tarvikesetti on täydellinen kumppani arjen järjestämiseen ja luovuuden ilmaisuun. Olitpa sitten suunnittelemassa viikkoasi, kirjaamassa tavoitteitasi, järjestämässä omia opintoja tai perheen arkea – tartu kynään ja päästä luovuutesi valloilleen tällä upealla planner -setillä!

 

Innocas verkkokaupasta löydät koululaiselle kaikki tarvittavat koulutarvikkeet! Meiltä saat kaikki koulutarvikkeet lapselle ja nuorelle samasta osoitteesta – kätevästi, nopeasti ja edullisesti. Kurkkaa verkkokaupasta esimerkiksi: lyijykynät, kuulakärkikynät, kuitukynät, geelikynät, korostuskynät, penaalit, teroittimet, korjausteipit, vihot, sekä monet muut tärkeät koulutarvikkeet koululaiselle!

P.S. Muistithan myös meidän omat Innocas-tuotteet koululaisen maailmanvalloitusmatkan avuksi?