Päiväkirjasetti, roosa

Hinta

14,90 

Tervetuloa inspiroitumaan! Tästä setistä löytyy kaikki tarvittavat välineet, jotta voit tallentaa ajatuksiasi, tavoitteitasi ja unelmiasi päiväkirjaan, sekä lisätä piristystä arkeesi ihanilla tsemppitarroilla. Valitse kolmesta kauniista sävystä, roosa, mintunvihreä, vaaleansininen – kirjoita värivalintasi tilauksen kommenttikenttään kassalla.

Tämä upea tuotesetti sisältää:

päiväkirjan (aukeamalla viivat, sekä tila päivämäärille ja säämerkinnöille)

tsemppitarroja (3kpl, erilaisia)

tyylikkään kuulakärkikynän

– kaiken, mitä tarvitset täydelliseen päiväkirjahetkeen!

Ihastuttava päiväkirja: Kirjoita omasta elämästäsi ainutlaatuinen tarina tähän kauniiseen päiväkirjaan. Kestävästä materiaalista valmistettu päiväkirja tuntuu miellyttävältä käsissäsi ja sen laadukas paperi antaa sinulle mahdollisuuden taltioida tunteesi ja muistosi sivuille. Olipa tavoitteenasi reflektoida menneitä kokemuksia, asettaa uusia tavoitteita tai vain purkaa ajatuksiasi paperille, tämä päiväkirja on täydellinen kumppani matkallesi.

Ihana tsemppitarrojen valikoima: Lisää ripaus iloa ja positiivista energiaa ympärillesi näillä tsemppitarroilla! Tarrojen joukosta löydät inspiroivia sanontoja, värikkäitä kuvioita ja kauniita symboleja, jotka piristävät päivääsi ja muistuttavat sinua uskomaan itseesi. Koristele päiväkirjasi sivuja, kalenteriasi tai vaikkapa työpistettäsi!

Tyylikäs kuulakärkikynä: Anna ajatustesi soljua paperille sulavasti tämän tyylikkään kuulakärkikynän avulla. Sen mukavalta tuntuva pinta takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen, olitpa sitten luonnostelija, tai pitkän päivän päätteeksi vain haluat kirjoittaa muutaman rivin päiväkirjaasi. Kynässä on laadukas muste, joka tekee kirjoittamisesta nautinnollista.

Tämä tuotesetti on myös täydellinen lahja, joka voi antaa kannustusta ja inspiraatiota!