Pääsiäisjahti: 12 kadonnutta pääsiäismunaa (pdf)

9,90 

Maksa turvallisesti

Tämä hauska pääsiäisteemainen munajahti on kivaa tekemistä, jonka avulla kerrataan monia tärkeitä asioita. Piilotetusta munasta löytyy tehtävä tai kysymys, joka ratkaistaan yhdessä.

Kauniit värit houkuttavat tämän jahdin pariin monen ikäisiä!

Tämän materiaalin tarkoituksena on myös kehittää lasten taitoja. Etsiminen ja arvoitusten ratkaiseminen haastavat lapsen ajattelutaitoja, kuten ongelmanratkaisua, loogista päättelyä ja kriittistä ajattelua. Kun lapsi kuuntelee ohjeita ja ratkaistaan tehtäviä yhdessä, kasvatetaan samalla sanavarastoa ja parannetaan kielen ymmärtämistä. Yhteistyössä tehtävä ongelmanratkaisu edistää tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten vuorovaikutusta, yhteistyötä ja neuvottelua. Lapset oppivat työskentelemään yhdessä, kuuntelemaan toistensa ideoita ja oppivat yhteiseen lopputulokseen pääsemistä.

Saat ladattua tuotteen itsellesi heti ostamisen jälkeen.

Mikäli ostat tuotteen itsellesi, käyttöoikeus on sinulla. (Omassa ryhmässäsi ja kotona). Mikäli tuote ostetaan yritykselle, voidaan tuotetta käyttää yhdessä ryhmässä. Mikäli tuotetta halutaan käyttää yksikön muissa ryhmissä, ostathan tuotetta niin monta kappaletta, kuin ryhmiä on.

Tuotteen jakaminen näiden ehtojen vastaisesti on kielletty.

Tiedosto on ladattavissa 3 kertaa, 7 vuorokautta ostohetkestä, jonka jälkeen lataaminen ei ole mahdollista.

Ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

© Innocas Oy

tuotekuva pääsiäisjahti innocasPääsiäisjahti: 12 kadonnutta pääsiäismunaa (pdf)
9,90