MyDay 2024-2025

29,90 

Maksa turvallisesti

MyDay tulee taas! Ennakkotilaus auki NYT!

Lukuvuosikalenterin sisältävä kirja, joka on suunniteltu esiteinille ja teinille, arjen hallinnan harjoittelun ja itsensä tuntemisen tueksi.

Tämä kalenterikirja on huolellisesti suunniteltu auttamaan nuoria kehittämään elämänhallinnan perustaitoja. Se tarjoaa monipuolisia sisältöjä, kuten lukujärjestykset, harrastuskalenterit, hyvinvointi-trackerin ja itsetuntemusta tukevia tehtäviä.

Kirjan tavoitteena on tukea nuoria hahmottamaan arkeaan ja edistää positiivista asennetta oppimiseen, tunnetaitoihin ja itsensä tuntemiseen.

MyDay 2024-2025 kattaa koko lukuvuoden, elokuusta -24 heinäkuuhun -25, ja tarjoaa jäsennellyn tavan seurata niin koulunkäyntiä, vapaa-aikaa, kuin omien tunteiden kulkuakin.

Tilaa HETI, sillä tänä vuonna MyDayta on saatavilla vain ennakkotilauksen kautta. Tämä toimintatapa mahdollistaa sen, että voimme tilata kirjoja tarkasti oikean määrän, jolloin pystymme parhaiten varmistaa korkean laadun ja ajankohtaisuuden.

Mitä MyDay on?

Kotimaista kasvatus- ja opetusalan ammattitaitoa – yksien kansien sisällä.

Haluatko tarjota nuorellesi kalenterin, kirjan, joka on suunniteltu hänen elämänsä tärkeiden asioiden ympärille?

Kirja on suunniteltu erityisesti lapselle ja nuorelle; kouluikäiselle ja opiskelijalle, jonka elämässä koulu, harrastukset ja ystävät ovat tärkeässä osassa arkea. Tämä kirja kohottaa itsetuntoa, parantaa tunnetaitoja, auttaa kaveripulmissa ja sosiaalisissa suhteissa. Pohditaan unelmia, tulevaisuutta ja tavoitteita. Tätä kirjaa täyttämällä opetellaan kalenterin käyttöä ja kirjaamaan ajatuksia ja tuntemuksia. Kirja kulkee nuoren mukana kouluvuoden läpi iloissa ja suruissa, tylsissä hetkissä tarjoten mukavaa puuhaa – kuitenkin antaen samalla ajattelemisen aihetta.

Mitä kaikkea kirja sisältää?

Lukujärjestykset neljälle jaksolle

Harrastukset: 4 vuositaulukkoa + joka viikolle oma harrastustaulukko
Kokeet -taulukko
Tunnesivu joka kuukaudelle
Kalenteri elokuu-24 – heinäkuu-25
Hyvinvointimittari joka viikolle
Taidesivu joka kuukaudelle

Tehtäviä tärkeistä aiheista – tehtäviä joka kuukaudelle:

Minä oppijana/koulu ja koulunkäynti
Itsetunto
Vahvuudet
Liikkuminen ja liikunta
Tavoitteet ja tulevaisuus
Ystäväni -tehtävät
Ystävyyssuhteet
Kesäsuunnitelmat
Välipalavinkit
Valmistautuminen koulun alkuun
Rentoutus
Värityskuvat
Kuukautiskalenteri

NYT KIRJASSA MYÖS: Mielipiteeni -sivut!

Mielipiteeni -sivujen avulla huomataan miten ajatukset ja mieltymykset saattavat muuttua nopeastikin. Joka kuukausi opetellaan muodostamaan omia mielipiteitä ja luottamaan omiin ajatuksiin.

Toimitus matkahuollon pakettipisteisiin ympäri Suomen!

KIRJOJEN TOIMITUS KESÄLLÄ 2024

myday 24-25 innocasMyDay 2024-2025
29,90