My Friends, täytettävä ystäväkirja

My Friends -ystäväkirja tarjoaa paikan ikimuistoisille yhteisille hetkille, lapsuuden ja nuoruuden ystävyyksistä. Ilahduta lastasi ja hänen parasta ystäväänsä My Friends -ystäväkirjalla. <3

Hinta

19,90 

Ystävyyssuhteet ovat elämän suola, mutta niiden luominen ei ole aina täysin mutkatonta. Jokainen lapsi ja nuori kaipaa toisinaan rohkaisua ja kannustusta myös ystävystymiseen sekä ystävyyssuhteiden ylläpitoon.

My Friends – uudenlainen ja uniikki täytettävä ystäväkirja:

  • Suunniteltu tukemaan 3.–6. luokkalaisten tyttöjen ystävyyssuhteita
  • Sisältää paljon erilaisia tehtäviä yhdessä ystävän kanssa tehtäviksi
  • Kutsuu pohtimaan ystävyyttä
  • Rohkaisee lastasi ystävyyssuhteissa
  • Antaa lapsellesi avaimet elämän mittaisten ystävyyssuhteiden luomiseen

Mikä My Friends -ystäväkirjasta tekee uudenlaisen?

Se ei ole tarkoitettu vain kierrätettäväksi ystävillä, vaan se antaa lapsellesi ja hänen ystävilleen mahtavia yhteisiä hetkiä erilaisten tehtävien parissa.  Kirja pitää sisällään jokaista ystävää varten paljon kysymyksiä ja tekemistä myös kirjan omistajan kanssa. Kirjassa on tilaa myös yhteisille pelisäännöille, haasteille sekä pohdittavaa ystävyydestä.

My Friends -ystäväkirja tarjoaa paikan ikimuistoisille yhteisille hetkille, lapsuuden ja nuoruuden ystävyyksistä. Ilahduta lastasi ja hänen parasta ystäväänsä My Friends -ystäväkirjalla. <3

Asiakaspalaute:

“Tokalta luokalta lähtien meidän nelosluokkalaisellamme on ollut luokkakavereiden kanssa haasteita. Tämä kirja auttoi tyttöjä pohtimaan ystävyyttään ja kuulin sivusta, että jossakin ongelmatilanteessa otettiin kirja esille ja katsottiin, mitä olikaan yhdessä sovittu. Toimii!”

Kirja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.HOX HOX! Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli haluat, että tuote lähetetään meiltä lahjana, ja mukana lähetetään myös kirjoitettu postikortti, klikkaa ostoskoriin myös meidän korttipaketti ja kerro lähetystoiveesi tilauksen kommenttikenttään. Laitamme yhden kortin tuotteen mukana ja postitamme loput sinulle kotiin!