My Friends, täytettävä ystäväkirja

My Friends – uudenlainen ja uniikki täytettävä ystäväkirja rohkaisee lastasi ystävyyssuhteissa, tarjoaa yhteisiä kokemuksia ja antaa paikan tallettaa lapsuuden ja nuoruuden tärkeitä hetkiä.

Hinta

24,90 

My Friends on ystäväkirja 2.0. (Ennakkotilaus, tuote toimitetaan marraskuussa 2023)

Miksi My Friends on uudenlainen ystäväkirja? My Friends on yhdessä tekemistä, ystävyyssuhteiden merkityksen ja tarkoituksen pohtimista – mukavalla tavalla yhdessä. Kirjassa on yhteisiä haasteita, taidetta ja täyttämistä – kirjan omistajalle, ystävälle, sekä heille yhdessä!

My Friends – uudenlainen ja uniikki täytettävä ystäväkirja rohkaisee lastasi ystävyyssuhteissa, tarjoaa yhteisiä kokemuksia ja antaa paikan tallettaa lapsuuden ja nuoruuden tärkeitä hetkiä ja ihmisiä.

Yksi tapa ehkäistä kiusaamista on vahvistaa olemassa olevia ystävyyssuhteita. Tekemistä ja täyttämistä kirjan omistajalle, omat sivut kavereiden tiedolle, sekä paljon ystävyyssuhteita tukevaa muuta sisältöä YHDESSÄ tehtäväksi – kiusaamista ja ulkopuolelle jäämistä vastaan!

Miksi My Friends -ystäväkirja?

Se ei ole tarkoitettu vain kierrätettäväksi ystävillä, vaan se antaa lapsellesi ja hänen ystävilleen mahtavia yhteisiä hetkiä erilaisten tehtävien parissa. Kirja pitää sisällään jokaista ystävää varten paljon kysymyksiä ja tekemistä myös kirjan omistajan kanssa. Kirjassa on tilaa myös yhteisille pelisäännöille, haasteille sekä pohdittavaa ystävyydestä.

My Friends -ystäväkirja tarjoaa paikan ikimuistoisille yhteisille hetkille, lapsuuden ja nuoruuden ystävyyksistä. Ilahduta lastasi ja hänen parasta ystäväänsä My Friends -ystäväkirjalla. <3

Asiakaspalautteita:

”Tää on niinku ystäväkirja mutta sellasella uudella tvistillä, tyttö ainakin on tykännyt ja ovat kavereidensa kanssa täyttäneet!”

“Tämä kirja auttoi tyttöjä pohtimaan ystävyyttään ja kuulin sivusta, että jossakin ongelmatilanteessa otettiin kirja esille ja katsottiin, mitä olikaan yhdessä sovittu. Toimii!”

 

Kirjan tekijät ovat kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia, jotka ovat tehneet pitkään töitä lasten ja nuorten ystävyyssuhteiden kanssa. Kirja on sekä suunniteltu, että painettu Suomessa.

 

MyFriends lahjaksi? Tutustu näihin:

My Friends -ystävyyskorulla

My Friends Bundle

 

 

Innocas