My Feelings -tunnepeli

Hinta

39,90 

Tervetuloa tunnesanojen maailmaan! ”My Feelings” on ainutlaatuinen peli, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia ja normalisoida tunteiden ilmaisua arjessa. Tämä peli on suunniteltu niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, ja sen tavoitteena on tehdä tunnesanojen käytöstä luontevaa ja hauskaa.

Pelin ydin koostuu kuudesta perustunteesta: ilo, suru, viha, pelko, hämmästys ja rakkaus. Kukin tunne on kuvattu upeilla taidekorteilla, jotka on piirtänyt taiteilija Karoliina Mäki. Pelaajille tarjotaan kaksitoista tunnekorttia, kaksi jokaista tunnetta.

Pelin säännöt ja tavoite ovat yksinkertaisia: pelaajien tehtävänä on käyttää näitä tunnekortteja eri pelimuodoissa, joita pelissä on kahdeksan erilaista. Näiden pelimuotojen avulla pelaajat: oppivat ilmaisemaan tunteitaan, tunnistamaan niitä itsessä ja toisissa, sekä luomaan yhteyksiä tunteiden ja arjen tilanteiden välillä. Pelissä korostetaan tunteiden monimuotoisuutta ja niiden merkitystä jokapäiväisessä elämässä.

My Feelings rohkaisee keskustelua, empatiaa ja tunteiden hyväksymistä. Se tarjoaa monipuolisen ja hauskan tavan oppia ilmaisemaan itseään sekä ymmärtämään muita paremmin. Tämä peli on erinomainen väline niin perheille, kouluille, lasten ja nuorten kanssa työskenteleville, kuin ystäväporukoille, ja se auttaa rakentamaan vahvempia tunteiden yhteyksiä arjessa.

Innocas