Menninkäisen timanttijahti – Oppimispelien kokonaisuus

Pelilaudat muodostavat kokonaisuutena satumaailman, joka sisältää opetuksellisia sisältöjä vuodenajoista kirjaimiin ja numeroihin. Pelilautoja on mahdollista käyttää pienille lapsille satumaailman teemojen kautta, laskemiseen ja lukumääriin tutustumalla etsien ja tutkien.

Hinta

39,90 

Menninkäisen timanttijahti on 4–10-vuotiaille lapsille suunnattu monipuolinen oppimispelien kokonaisuus, joka pitää sisällään neljä erilaista pelilautaa. Pelit houkuttelevat lasta ihmettelemään, tutkimaan ja oppimaan hauskalla tavalla.

Pelilaudat muodostavat satumaailman, joka sisältää opetuksellisia sisältöjä vuodenajoista kirjaimiin ja numeroihin.

Pienemmät lapset voivat satumaailman teemojen kautta, etsien ja tutkien, tutustua lukumääriin ja laskemiseen sekä opetella hahmottamaan eri asioiden muotoja ja kokoja.
Isommille lapsille pelilaudoista löytyy sisältöjä kirjainten ja numeroiden tunnistamiseen sekä niiden opetteluun. Pelilaudat tukevat lukemisen ja laskemisen opettelussa.

“Peliä kehittäessämme lähdimme pohtimaan, miten saisimme yhdistettyä lapselle luontaista leikkimistä, pelaamista sekä oppimista. Kuinka pitää hauskaa ja oppia samalla. Menninkäisen timanttijahti on täydellinen kokonaisuus päiväkotiin, esiopetukseen ja erityisopetukseen.”

Jokaista pelilautaa voi käyttää timanttijahti -pelinä, joka sisältää äidinkielen tai matematiikan tavoitteita. Lisäksi jokaista pelilautaa kohti on useita erilaisia sovellusmahdollisuuksia, joita voit käyttää eri ikäisten ja eri tasoisten oppijoiden kanssa.

Pelin ohjeista löydät sovelluksia muun muassa

  • äidinkieleen (kirjainten tunnistaminen, aakkoset, lukemisen alkeet, kirjain – äänne -vastaavuus)
  • matematiikkaan (numeroiden ja lukumäärien tunnistaminen, laskeminen)
  • ympäristötietoon (vuodenajat, luontoteemat, luonnossa liikkuminen)
  • kuvataiteeseen (vinkkejä taidekasvatuksen yhdistämiseen)
  • avaruudelliseen hahmottamiseen

Menninkäisen timanttijahdin oleellisena teema kulkee lapsen oman ajattelun, keksimisen ja mielikuvituksen rajattomat mahdollisuudet. Pelilaudat on suunniteltu nimenomaan tukemaan ja rikastuttamaan lapsen mielikuvitusta.

Menninkäisen timanttijahti pelilautoineen on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sen ulkoasusta kuvituksen osalta vastaa taiteilija Karoliina Mäki.

Menninkäisen timanttijahti toimitetaan matkahuollon pakettipalvelun kautta.


 

Innocas