Menninkäisen joulupaketti

39,90 

Tämä Menninkäisen joulupaketti on aivan spesiaali lahjaidea lapselle. Tämä pakkaus on suunniteltu erityisesti valmiiksi lahjakokonaisuudeksi, jonka voit lähettää meidän kautta myös suoraan vastaanottajalle!

Pakkaus on koottu niin, että näistä tuotteista lapsi varmasti pitää ja hyötyy, käytettynä yhdessä ja erikseen!

Menninkäisen joulupaketti sisältää:

-Menninkäisen timanttijahti -oppimispelien kokonaisuuden. (Kurkkaa alta lisätietoa pelistä)

-Menninkäisen luonnosvihon, johon voidaan harjoitella joko Menninkäisen timanttijahdin asioita (kirjaimia, numeroita, laskuja, piirroksia..), tai käyttää täysin omaa luovuutta ja täyttää vihko omien seikkailujen suunnittelulla!

-Menninkäisen ystävät -hyvän mielen talvisen tarinan. (Satu sopii kaiken ikäisille.)

 

Menninkäisen ja pelilautojen kuvitus: Taiteilija Karoliina Mäki

Lisätietoa Menninkäisen timanttijahdista:

Menninkäisen timanttijahti on monipuolinen oppimispelien kokonaisuus lapselle. Menninkäisen timanttijahdissa lapsi pääsee ihmettelemään, tutkimaan ja oppimaan hauskalla tavalla. Pakkaus sisältää neljä erilaista pelilautaa.

Ikäsuositus: 4-10v.

Pelilaudat muodostavat kokonaisuutena satumaailman, joka sisältää opetuksellisia sisältöjä vuodenajoista kirjaimiin ja numeroihin. Pelilautoja on mahdollista käyttää pienille lapsille satumaailman teemojen kautta, laskemiseen ja lukumääriin tutustumalla etsien ja tutkien. Pelilautojen kautta voidaan esimerkiksi opetella hahmottamaan eri asioiden muotoja ja kokoja. Isommille lapsille pelilaudoista löytyy sisältöjä kirjainten ja numeroiden tunnistamiseen, opetteluun, lukemiseen ja laskemiseen.

Menninkäismaailmasta: https://innocas.fi/menninkaismaailma/

Yksittäinen Menninkäisen timanttijahti -peli: https://innocas.fi/tuote/menninkaisen-timanttijahti/

Menninkäisen joulupaketti