Lumipallomatikkaa! (pdf)

9,90 

Maksa turvallisesti

Lukumäärä-numerovastaavuutta, tunnistamista, liikettä ja hauskuutta – talvista matikkaa lukualueella 1-10!

Sisältää:

-Aseta lumipalloja lapasen päälle -pohjat, lukualue 1-10

-Numeroidut lapaset

-Numeroidut lumipallot

Tätä materiaalia voi käyttää kehittämään matemaattisia taitoja hauskalla tavalla: aseta lumipalloja lapaselle niin monta, kuin numerointi kertoo. Tehtävää voi varioida monipuolisesti, antamalla kaverin ohjeistaa lumipallojen määrän ääneen, mikä tuo mukaan jännittävän yhteistyöelementin. Numeroituja lumipalloja ja lapasia voi käyttää arjessa monin tavoin, esimerkiksi piilottamalla lumipallot 1-10 lasten löydettäväksi  – mutta usein parhaat käyttötavat tulevat mieleen arjen insiraationa.

Laminoidut lapaset ja lumipallot kestävät käyttöä ja mahdollistavat tehtävän muuntelemisen.

Lisää liikettä ja seikkailua oppimiseen saadaan esimerkiksi piilottamalla numeroidut lumipallot ympäri tilaa, annetaan lasten järjestää ne, sekä löytää niille vastaavat lapaset. Tämä aktivoi sekä mieltä että kehoa, tarjoten monipuolisen ja innostavan tavan oppia matematiikan perusteita! 🙂

Saat ladattua tuotteen itsellesi heti ostamisen jälkeen.

Mikäli ostat tuotteen itsellesi, käyttöoikeus on sinulla. (Omassa ryhmässäsi ja kotona). Mikäli tuote ostetaan yritykselle, voidaan tuotetta käyttää yhdessä ryhmässä. Mikäli tuotetta halutaan käyttää yksikön muissa ryhmissä, ostathan tuotetta niin monta kappaletta, kuin ryhmiä on.

Tuotteen jakaminen näiden ehtojen vastaisesti on kielletty.

Tiedosto on ladattavissa 3 kertaa, 7 vuorokautta ostohetkestä, jonka jälkeen lataaminen ei ole mahdollista.

Ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

© Innocas Oy

Lumipallomatikkaa! (pdf)
9,90