Kuukausibudjettikalenteri A4

Hinta

14,90 

Tämä tyylikäs, selkeä ja moderni kuukausibudjettikalenteri auttaa sekä nuorta, että koko perhettä seuraamaan ja kirjaamaan kuukauden tuloja ja menoja.

Tässä 50-sivuisessa kuukausibudjettikalenterissa on 50 samanlaista kuukausibudjettisivua. Kuukauden aikana voi olla paljon erilaisia tuloja ja etenkin menoja. Tuotteen suunnittelussa tämä on otettu huomioon ja voit esimerkiksi käyttää tuotetta niin, että kuukauden aikana käytetään useampi sivun rahankäytön budjetointiin eri tarkoituksissa. Tietenkin voit käyttää budjettikalenteria myös perinteisesti kuukausibudjetin laadintaan. Budjettikalenterin sivut voi myös jakaa perheen kesken, jolloin budjettien kirjaamista ja seuraamista voi tehdä perheen jäsenet yksin tai yhdessä.

Omien tulojen ja menojen kirjaaminen auttaa niin nuorta kuin aikuista hahmottamaan omaa rahankäyttöään. Budjettikalenterin käyttäminen tukee nuorta itsenäistymisessä raha-asioissa ja esimerkiksi omilleen muuttaessa. Kuukausibudjettikalenteriin voit kirjata vaikkapa nuoren kesä- ja kotitöiden tulot.

A4 kokonsa ansiosta kuukausibudjettikalenterissa on tilaa myös nuoren omille suunnitelmille ja huomioille.

Tämä kotimainen tuote on suunniteltu ja painettu Suomessa!

Toimitus matkahuollon pakettipisteisiin ympäri Suomen!