Koulutarvikesetti laskimella

Hinta

14,90 

Tämä koululaisen tarvikesetti sisältää laskimen, tuplateroittimen, sydänklemmareita (paperiliittimiä), 6kpl korostuskyniä ja korjausteippiä – kaikki yhdessä paketissa, tarvikkeita jota jokainen tulee takuulla tarvitsemaan.

Tehokas laskin: Matematiikka on helppoa ja nopeaa – ainakin tämän laskimen avulla. Helppokäyttöinen ja luotettava laskin kulkee mukanasi kaikkialle, jotta voit ratkaista haasteellisemmatkin tehtävät helposti.

Tuplateroitin: Pidä kynäsi aina huippukunnossa teroittimella, jossa on kaksi eri kokoisille kynille tarkoitettua teroitinta. Terävä kynä mahdollistaa siistin ja selkeän käsialan.

Sydänklemmarit: Anna paperiesi loistaa näillä suloisilla sydämenmuotoisilla paperiliittimillä! Klemmarit pitävät tärkeät dokumentit ja muistiinpanot siistissä järjestyksessä, tuoden samalla iloa hauskalla muotoilulla!

Korostuskynät: Nosta tärkeät yksityiskohdat esiin korostuskynien avulla. Setissä on monipuolinen valikoima tyylikkäitä murrettuja sävyjä, joiden avulla voit tuoda esiin olennaiset asiat oppimateriaaleista ja muistiinpanoista.

Korjausteippi: Virheet ovat inhimillisiä, ja tämä korjausteippi auttaa sinua peittämään ne vaivatta.

 

Tämä koululaisen tarvikesetti on myös loistava lahjaidea kaikille koululaisille. Se varustaa heidät kaikilla tarvittavilla työkaluilla oppimiseen ja inspiroi heitä nauttimaan jokaisesta koulupäivästä.

Innocas verkkokaupasta löydät koululaiselle kaikki tarvittavat koulutarvikkeet! Meiltä saat kaikki koulutarvikkeet lapselle ja nuorelle samasta osoitteesta – kätevästi, nopeasti ja edullisesti. Kurkkaa verkkokaupasta esimerkiksi: lyijykynät, kuulakärkikynät, kuitukynät, geelikynät, korostuskynät, penaalit, teroittimet, korjausteipit, vihot, sekä monet muut tärkeät koulutarvikkeet koululaiselle!

P.S. Muistithan myös meidän omat Innocas-tuotteet koululaisen maailmanvalloitusmatkan avuksi?