Ihanaa joulua kasvattajalle

Hinta

9,90 

Lämpimät Joulumuistot – Kiitos tärkeälle aikuiselle!

Joulu lähestyy ja mikä olisi parempi tapa kiittää opettajaa tai varhaiskasvattajaa, kuin jakamalla heille lämpöä ja kiitollisuutta täynnä oleva lahja? Ihanaa joulua-joulupaketti on täydellinen tapa tuoda hymy opettajan kasvoille tänä erityisenä vuodenaikana.

Mitä pakettiin sisältyy:

  1. Täytä itse -aukkokortti kiitoskorttina: Anna lapsesi ilmaista kiitollisuuttaan ikiomilla muistoilla ja ajatuksilla. Kortin lauseet ohjaavat ihanasti lasta kertomaan tärkeästä aikuisesta jotakin mukavaa – jotakin juuri heidän omaa ja yhteistä.
  2. Olet minulle tärkeä -vihko ja kaunis kuulakärkikynä: Opettajat ja varhaiskasvattajat rakastavat muistiinpanojen tekemistä, ja tässä kauniissa, valkoiset sivut sisältävässä vihossa on runsaasti tilaa ideoille, muistoille ja suunnitelmille. Kynä tietenkin mukana, jotta he voivat aloittaa kirjoittamisen heti!
  3. Herkullinen yllätys: Koska muutama karkki piristää aina!
  4. Joulukortti: Tyylikäs, moderni joulukortti kauniissa murretun punaisessa sävyssä.
  5. Valmis lahja annettavaksi – et tarvitse lahjaan mitään muuta: Emme unohda jouluisen tunnelman luomista – kaikki nämä ihanuudet pakataan kauniiseen joulupakkaukseen, joka huokuu joulumieltä.

Tämä Ihanaa joulua -joulupaketti on täydellinen tapa näyttää kiitollisuutta opettajalle tai varhaiskasvattajalle, jotka ovat omistautuneet lapsesi kasvatukselle ja oppimiselle. Se on lahja, joka tuo iloa ja sydämen lämmittävää kiitollisuutta joulunajan ja koko vuoden ympäri.

Tee joulusta erityinen – lapsen erityiselle aikuiselle ja anna heille lahja, joka jättää pysyvän muiston sydämeen.