Solmussa luento koululaiselle
Status
Et ole tilaaja
Hinta
39,90
Aloita tästä

Itsetuntoa ja omia polkuja

Tässä valmennuksessa tarjotaan vanhemmalle näkökulmia ja oivalluksia nuoren maailmasta – apua siihen, miten nuorta voi tukea itsenäistymisen matkalla.

Nuori saa valmennuksesta paljon tehtäviä, joita voidaan tehdä vanhemman kanssa yhdessä – yhteisenä juttuna, tai itsenäisesti työkirjana.

Itsensä hyväksyminen, itseluottamus, omien vahvuuksien löytäminen – nämä ovat haasteita meille jokaiselle. Jokainen nuori tarvitsee tukea omalla polulla kulkemisessa. Nuori opettelee tulemaan toimeen itsensä ja omien polkujensa valitsemisen kanssa.

Tässä valmennuksessa tarjotaan tietoa ja näkökulmia vanhemmille, sekä kannustetaan nuorta uskomaan itseensä ja omiin kykyihinsä omassa elämässään. Valmennuksen aihealueet vanhemman videoissa ja nuoren työkirjassa kulkevat käsi kädessä. Voitte edetä valmennusta samanaikaisesti, tai voit käydä teemat läpi itsenäisesti ja olla sitten tukena nuoren työkirjan täyttämisen matkalla. Valmennuksen läpikäymisen tapa on siis jokaisen itse valittavissa – juuri oman näköiseksi.