olet tärkeä! (3)

Innocas Ammattilaisille

Miten tukea lasten oppimista? – Tee siitä hauskaa! Oppimista tukevat tuotteet varhaiskasvatukseen ja kouluihin Innoccaalta.

Kasvatusalan ammattilaisina olemme törmänneet erilaisiin haasteisiin oppimisen suhteen eri ikäisten lapsien kanssa toimiessamme. Meille on luontaista pyrkiä keksimään uudenlaisia ratkaisuja asioihin. Tästä sai alkunsa Innoccaan oppimista tukevat sekä kehittävät Menninkäistuotteet.

Oppimista tukevat tuotteemme

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Oppiminen voi olla samaan aikaan sekä hauskaa, opetussuunnitelmaan perustuvaa, että tapahtua aivan huomaamatta!

kesäjuomat

Kehitystyötä aloittaessa listasimme ylös asioita, joita pidämme todella tärkeinä ja, jotka halusimme ehdottomasti huomioida tuotteita kehittäessämme:

 • Oppiminen tuntuu lapsesta hauskalta
 • Oppimista voi tapahtua myös huomaamatta
 • Tukevat oppimista ja kehitystä
 • Sisältö on opetussuunnitelmaan soveltuvaa
 • Tunnetaitojen opettelu
 • Jo opittujen asioiden vahvistaminen

Vie opetus uudella tasolle opetusta tukevien tuotteidemme avulla. Innoccaan Menninkäistuotteet tekevät oppimisesta hauskaa ja tukevat kehitystä, opettaen samalla monia uusia asioita.

Tuotteiden opetussuunnitelmiin soveltuvat sisällöt mahdollistavat tuotteidemme käytön opetusmateriaalina niin varhaiskasvatuksen kuin koulunkin puolella! 

Tuotteemme mukautuvat eri-ikäisille sekä erilaisiin aihepiireihin. Ne tukevat oppimista muun muassa näiden aiheiden osalta:

 • Muistin kehittäminen
 • Erilaisten asioiden ja muotojen hahmottaminen
 • Kirjainten tunnistaminen ja lukemaan opettelu
 • Numeroiden tunnistaminen ja laskemaan opettelu
 • Lisäksi ne kehittävät loogista ajattelua

Menninkäistuotteiden avulla motivoit pieniä sekä isompia oppimaan huomaamattaan ja omasta tahdostaan. Kaunis, lumoava, Menninkäismaailma tempaa lapsen mukaansa. Tutustu tuotteisiin!

Tue oppimista ja tee siitä hauskaa Menninkäistuotteidemme avulla!

marjat

40 hauskaa ideaa nuoren kanssa ajan viettämiseen

Kesäloma on alkanut. Monet harrastukset jäävät tauolle, ja osa nuoren kavereista reissaa perheensä kanssa. Mitä...
Itsetunto - Miten tukea lasta ja nuorta itsetunnon vahvistamisessa?

Itsetunto – Miten tukea lasta ja nuorta itsetunnon vahvistamisessa?

Teini-ikä on kasvua, kehitystä, muutosta, lisääntyvää vastuuta, vaatimuksia, kaipuuta, romantiikkaa, kipua ja riemua. Ei ihme,...
teinit

Arjen rutiinit helpottavat perheen arkeen palaamista

Elokuu ja arkeen paluu tuntuu tahmealta? Etenkin teini-ikäisillä kesäloma heittää arkirytmit päälaelleen ja koulun alkaminen...

Innocas

Lapset ja nuoret ovat olleet aina iso osa arkeamme opiskelusta, työstä ja kotiarjesta lähtien. Innoccaan tuotteet saivat alkunsa koulussa työskentelevän työparin, kasvatusalan ammattilaisten ajatuksista ja näkemyksistä uusien tuotteiden tarpeelle lasten ja nuorten arjessa.

Kasvatamme verkkokaupan valikoimaa omien tuotteiden (suunnittelu, toteutus – kotimaisesti), sekä muiden laadukkaiden juuri lapsille ja nuorille valikoitujen tuotteiden osalta.

Teemme aktiivisesti kehitystyötä tuotteiden osalta yhteistyössä lasten, nuorten ja kasvattajien kanssa. Otamme aina ilolla vastaan kehitysideoita!

Tavoitteemme on valmistaa ja tuoda verkkokauppaan tuotteita, jotka vastaavat suoraan lapsen ja nuoren tarpeisiin, toiveisiin ja rohkaisevat valloittamaan maailman!

Liity meidän ystäväksi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisestä tilauksestasi 15% alennuksen!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Innocas