Innocas

Kotimaisella, laadukkaalla kasvatusalan osaamisella – innostavat tuotteet lapsille ja nuorille

Me Innoccaalla haluamme tarjota lapsille ja nuorille tuotteita, jotka inspiroivat ja tarjoavat tukea erilaisiin tilanteisiin.

On monia erilaisia tapoja oppia. Siksi haluamme innostaa ja tukea materiaaliemme avulla kaikkia lapsia, omalla oppimisen polulla! Verkkokaupan tuotteet on suunniteltu palvelemaan kaikkia kasvattajia: vanhempaa, varhaiskasvattajaa, opettajaa, nuoren kanssa työskentelevää – heidän tärkeässä tehtävässään!

Ole yhteydessä

Innocas Oy
Y-tunnus 3149990-8
info@innocas.fi

Heidi, heidi@innocas.fi
Johanna, johanna@innocas.fi

Keitä olemme?

Innocas on Seinäjokinen, kahden naisen perustama verkkokauppa, joka inspiroituu uusista trendeistä tuotteissa ja oppimisen maailmassa. Lasten ja nuorten tuotteiden luominen ja uusien ideoiden löytäminen saavat meidät innostumaan.

Lapset ja nuoret ovat olleet aina iso osa arkeamme opiskelusta, työstä ja kotiarjesta lähtien. Innoccaan tuotteet saivat alkunsa koulussa työskentelevän työparin, kasvatusalan ammattilaisten ajatuksista ja näkemyksistä uusien tuotteiden tarpeelle lasten ja nuorten arjessa.

Kasvatamme verkkokaupan valikoimaa omien tuotteiden (suunnittelu, toteutus – kotimaisesti), sekä muiden laadukkaiden juuri lapsille ja nuorille valikoitujen tuotteiden osalta.

Teemme aktiivisesti kehitystyötä tuotteiden osalta sekä nuorten kanssa yhteistyössä, että heidän vanhempiensa tarpeita ja toiveita kuunnellen! Otamme aina ilolla vastaan kehitysideoita!

Tavoitteemme on valmistaa ja tuoda verkkokauppaan tuotteita, jotka vastaavat suoraan lapsen ja nuoren tarpeisiin, toiveisiin ja rohkaisevat valloittamaan maailman!

<3:lla Heidi ja Johanna