Innocas

Kotimaisella, laadukkaalla kasvatusalan osaamisella – innostavat tuotteet lapsille ja nuorille

Me Innoccaalla haluamme tarjota lapsille ja nuorille tuotteita, jotka inspiroivat ja tarjoavat tukea erilaisiin tilanteisiin. Meille oppiminen, tasapainoinen, mielekäs arki ovat sydämenasioita. Verkkokauppamme sisältö on luotu tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia. Mitä juuri teidän perheessä tarvittaisiin?

Vahvaa osaamista perheiden hyvinvoinnin tukemisesta meille on karttunut koulutusten ja työn kautta. Olemme työskennelleet kaiken ikäisten lasten parissa varhaiskasvatusikäisistä nuoriin. Myös omien lasten kasvattaminen on tuonut lisää arvokasta näkemystä ja kokemusta lasten ja nuorten elämästä.

Hei aikuinen! Vanhempana sinulla on suuri, vastuullinen rooli lapsesi ja nuoresi elämässä.

On täysin normaalia, että sinäkin kaipaat toisinaan tukea ja apua kasvatustehtävääsi. Juuri siksi, Innocas on luonut verkkokaupan, joka auttaa sinua löytämään lapselle ja nuorelle helposti luotettavat ja innostavat tuotteet. 

Psst... Sinä, kasvatusalan ammattilainen

Kasvatusalan ammattilaisina olemme törmänneet erilaisiin haasteisiin oppimisen suhteen eri ikäisten lapsien kanssa toimiessamme. Meille on luontaista pyrkiä keksimään uudenlaisia ratkaisuja asioihin. Tästä sai alkunsa Innoccaan oppimista tukevat sekä kehittävät tuotteet. Mieletön Menninkäismaailmamme saa pienet uppoamaan satumaailmaan ja oppimaan asioita huomaamattaan.

Keitä olemme?

johanna-ja-heidi

Innocas on Seinäjokinen, kahden naisen perustama verkkokauppa, joka inspiroituu uusista trendeistä tuotteissa ja oppimisen maailmassa. Lasten ja nuorten tuotteiden luominen ja uusien ideoiden löytäminen saavat meidät innostumaan.

Lapset ja nuoret ovat olleet aina iso osa arkeamme opiskelusta, työstä ja kotiarjesta lähtien. Innoccaan tuotteet saivat alkunsa koulussa työskentelevän työparin, kasvatusalan ammattilaisten ajatuksista ja näkemyksistä uusien tuotteiden tarpeelle lasten ja nuorten arjessa.

Kasvatamme verkkokaupan valikoimaa omien tuotteiden (suunnittelu, toteutus – kotimaisesti), sekä muiden laadukkaiden juuri lapsille ja nuorille valikoitujen tuotteiden osalta.

Teemme aktiivisesti kehitystyötä tuotteiden osalta sekä nuorten kanssa yhteistyössä, että heidän vanhempiensa tarpeita ja toiveita kuunnellen! Otamme aina ilolla vastaan kehitysideoita!

Tavoitteemme on valmistaa ja tuoda verkkokauppaan tuotteita, jotka vastaavat suoraan lapsen ja nuoren tarpeisiin, toiveisiin ja rohkaisevat valloittamaan maailman!

<3:lla Heidi ja Johanna

Innocas